• Kezdőlap
  • Szolgáltatásaink
  • Szakipari generálkivitelezés

Szakipari generálkivitelezés

  • Lakásfelújítás: Teljeskörű lakás, ház és különböző épületek felújítását vállaljuk. A megrendelt munkát gyakorlott szakemberek végzik korszerű gépeket és technikákat alkalmazva. A megbízás előzetes egyeztetéssel indul, amely teljes mértékben a megrendelő igényeihez igazodik.
  • Első körben készítünk egy méretarányos alaprajzot a lakás jelenlegi állapotáról, ezt követően több variáció készül a lakás lehetséges végső kialakításáról.
  • Egy 80nm-es lakás teljeskörű felújítása szerződéskötéstől számítva, kb. másfél hónapot vesz igénybe. Létesítmény beüzemelése tartalmazza
  - Nyílászáró csere                                                 
 - teljes falazat (alapvakolat felhordása melybe dryvitháló kerül a hajszálrepedések elkerülése   miatt.
  - villanyhálózat teljes cseréje, víz, gáz, csatorna rendszer korszerűsítése melybe beletartozik a kondenzációs kazán beszerzése felszerelése és a kémény bélelése. ( Igény szerint ügyintézést is vállalunk : hálózatfejlesztés , kémény-gáztervek , mellékvízóra )
  - Aljzat csere ( fa szerkezetek kijavítása, szükség esetén cseréje ) esztrich betonozás
  - hideg / melegburkolás
  - Festés , tapétázás
  - díszburkolatok felrakása
  - takarítás

Az aljzatban és a falakban elhelyezkedő vezetékrendszerekről (víz, villany, gáz, csatorna) videófelvételt készítünk.

Az elvégzett munkára 2 év garanciát vállalunk.

Fontos tájékoztatás!
A pontos kalkulációt csak a helyszíni bejárás, és a pontos igények felmérése után tudunk adni. Ettől - a szerződésbe is foglalt – ártól nem térünk el. Nézze meg szolgáltatásainkat, referenciáinkat, és keressen bizalommal!